Langsung ke konten utama

Pos

Unggulan

CONTOH SEDERHANA MC (PEMBAWA ACARA) SAFARI HOME BAHASA JAWA

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
*الحمد للهِ نَحمدُه ونستعينه ، الذي هدانا لهٰذا، وما كنَّا لِنَهْتَدِيَ لولا اَنْ هَدَانَا اللهُ.
* والصلاة والسلام على حبيب الله، محمد ابن عبد الله ، وعلى اله وصحبه ومن والاه، أما بعد ،

>> Ingkang kawulo hormati shohibul bait (tuan rumah) bapak.....  utawi sederek kito........... sekeluargo ingkang berbahagio, lan ugi mboten kesupen rencang-rencang sahabat A-Pba 2015 ingkang kawulo tresnani.
>> Sepindah, Monggo kito panjataken raos syukur kito dumateng Allah SWT ingkang sampon maringi pinten2 kenikmatan dateng kito sedoyo, salah satunggalipun inggih nikmat Iman soho Islam,
sehinggo kito taseh saget kempal ing panggenan puniki ingdalem acara "SAFARI HOME" wonten dalemipun Bapak .... utawi Sederek kito ... kanti sehat wal afiyat * biqaulina Alhamdulillahi Robbil 'Alamin...
>> Kaping kalihipun, sholawat soho salam mugi katur dening Nabi Agung Nabi Muhammad SAW Mugi2 kanti kito ngerawuhi acara meniko dadosaken kito termasuk umat ingk…

Pos Terbaru

Mengulas tentang Hati manusia